CE-Kenmerk volgens de medische richtlijn

Array


Hygienisch, veilig, gecertificeerd,  De Synthetische lucht menger van Witt voor medische toepassingen
Synthetische luchtmengers van WITT-Gasetechnik bieden de hoogste veiligheid voor de centrale gasverzorgingsinrichtingen in de ziekenhuizen. De huidige generatie MED MG blinkt uit door gemakkelijke bediening via een touch screen, geringe investerings- en onderhoudskosten, eenvoudige integratie en een laag energieverbruik. De oplossing van Witt is gecertificeerd volgens de richtlijn 93/42/EWG voor de medicijnen.

Al sinds jaren worden gasmengers van Witt-Gasetechnik in veel medische installaties ingezet als alternatief voor de wereldwijde compressortechniek. Juist bij medische toepassingen worden zeer hoge eisen aan de zuiverheid van de gebruikte lucht gesteld. De Witt synthetische luchtmengers vervaardigen op een betrouwbare manier de zogenoemde synthethische lucht, een mengsel van zuivere Zuurstof en Stikstof in een samenstelling, die de atmosfeer zo dicht mogelijk benadert. Met deze oplossing zetten ziekenhuizen in op de hoogste standaard voor zuiverheid ter bescherming van de patienten.

De gasmenger voldoet aan alle mogelijke kwaliteitsteisen voor wat betreft constructie, materiaal en werking.  Alle aangebrachte systeemkomponenten zorgen te allen tijde voor een volledig functioneren ook bij eventuele storingsinvloeden. Twee onafhankelijk van elkaar werkende gasanalysatoren garanderen steeds het juiste mengsel van Zuurstof en Stikstof.
Via de ethernetaansluiting kan de menger op netwerken en achterliggende systemen worden aangesloten.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen