NHG-Verenigingsraad zoekt liefst vier allochtonen huisartsen

0
223

Wanneer u belangstelling heeft, nodigen de NHG u van harte uit om een brief met uw motivatie en CV te sturen aan de voorzitter of secretaris van de NHG-Verenigingsraad. Dit kan tot 1 september 2011. Vooral huisartsen met een allochtone achtergrond worden uitgenodigd om te solliciteren.

De Verenigingsraad van het NHG bestaat uit circa 25 leden: huisartsen en ook anderen die nauw betrokken zijn bij de huisartsenzorg. De raad onderhoudt contact met de achterban en vergadert zo’n 6 keer per jaar.
De Verenigingsraad adviseert het bestuur gevraagd en ongevraagd over het inhoudelijk beleid van het NHG en  heeft instemmingsrecht over het Meerjarenbeleidplan en het NHG-Jaarplan.

Contactpersoon Verenigingsraad
Mw. drs. Anika Corpeleijn, bestuurssecretaris / secretaris Verenigingsraad NHG.

Lees hier de volledige advertentietekst.

Bron: NHG

Vorig artikeleHealth pilot Persoonsgerichte Preventie in Leidsche Rijn van start
Volgend artikelBericht verwijderd
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.