Uitkomsten Feet4Feet eind oktober verwacht

0
191

Tijdens de vierdaagse hebben 56 wandelaars deelgenomen aan het Feet4Feet onderzoek van de Sint Maartenskliniek. Het onderzoek is goed verlopen en we hebben positieve reacties gekregen op de steunzool. Inmiddels zijn alle gevens verzameld en deze worden de komende maanden geanalyseerd. De De uitkomsten verwachten we eind oktober.

Het onderzoek
Een groep van 56 wandelaars is elke dag na de finish terug gekomen voor een meting. Al deze mensen hadden een steunzool.

Met het onderzoek willen we in de eerste plaats een uitspraak doen over het nut van het dragen van steunzolen ter preventie van voorvoetklachten tijdens de vierdaagse. In tweede instantie onderzoeken we of er een relatie bestaat tussen een verandering in belasting van de voet vermoeidheid.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u terecht op de pagina Feet4Feet van onze website.

Bron: SMK

Vorig artikelGGZ Nederland teleurgesteld over uitwerking motie
Volgend artikelOnderzoek van vroedvrouw LUFC bekroond
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.