Hoezo lastige puber

0
322

Op 11 september vindt in Studio K, Timorplein 62 te Amsterdam, het ‘Hoezo Lastige Puber?!’-  festival plaats.

Op 2 podia zullen jongeren uit verschillende delen van het land optreden met o.a. pop, hiphop, poezie , theater, foto-expo, film, graffiti en literatuur. Het gratis toegankelijke festival wordt aangeboden door jongeren, is bedoeld voor jongeren en volwassenen, en beoogt een betere dialoog tussen beide te bewerkstelligen. Daarom zijn er ook programma-onderdelen als een jongerenforum en een improvisatie-theater, waar volwassenen zich zullen verbazen over de wijsheid en de frisheid van het puberbrein.De jongeren komen uit alle uithoeken van het land maar ook uit Amsterdam zelf.

Elle Alpha, Jester, Patrick & Bjorna, Kicks for hot lips, M.E.N.S, Charlie Bee zijn enkele van de artiesten.

Het festival is ontstaan uit het gelijknamige boek van Laura Tietjens, dat in juni j.l. bij Scriptum uitkwam. ‘Laten we beter naar jongeren luisteren, daarmee creeren we wederzijds respect en een vruchtbare samenwerking’ is het motto van zowel boek als festival.

www.hoezolastigepuber.nl

 

Noot voor de redactie:

Meer info: Ron Meijer 0628468712

Laura Tietjens 0654260506

 

 

 

 

Aankondiging

 

Het ‘Hoezo Lastige Puber?!’ festival,

11/9 in Studio K

Timorstraat 62

Amsterdam Oost

14 – 22 uur

gratis entree

Een festival door jongeren, voor jongeren en volwassenen

2 podia met pop, hiphop, d.j’s, poezie , theater, literatuur, jongerenforum, en meer.

Elle Alpha, Jester, Patrick & Bjorna, Kicks for hot lips, M.E.N.S, Charlie Bee e.a. www.hoeozlastigepuber.nl

 

Het festival heeft net als het boek ‘Hoezo Lastige  Puber?!’ (Laura Tietjens, juni 2011) als doel, het beeld van pubers positief te veranderen. Voor een open dialoog, meer begrip en een stevige samenwerking tussen jongeren en volwassenen. De schrijfster is aanwezig op het festival.