De 25 nominaties voor lustrumeditie Mooi Mens Verkiezing bekend

Array

Stem op de Mooi Mens 2011
Vandaag maakt Zorgverzekeraar IZZ de 25 nominaties voor de vijfde editie van de Mooi Mens Verkiezing bekend. De afgelopen maanden zijn een recordaantal van 685 zorgmedewerkers door familie, vrienden en collega’s aangemeld. Dat is een groei van meer dan 50% ten opzichte van 2010. Uit dit enorme aantal heeft de jury 25 genomineerden geselecteerd. Vanaf vandaag kan iedereen op www.zorglive.nl/mooimens 25 mooie verhalen lezen en hun stem uitbrengen. Op 8 november maakt Anita Witzier de uiteindelijke winnaar van de Mooi Mens Verkiezing 2011 bekend in Studio 21 te Hilversum.

Sinds de eerste editie in 2007 is de Mooi Mens Verkiezing steeds groter geworden. Dit jaar viert Zorgverzekeraar IZZ het eerste lustrum van de verkiezing. De jury, bestaande uit voorzitter Lizelotte Smits (bestuurder collectief CNV Publieke Zaak), Rob van der Plank (bestuurslid van GGZ Nederland), José de Reus (redactielid Tijdschrift Voor Verzorging) en Carla Bergsma (Mooi Mens 2010), had de zware taak de 25 genomineerden te kiezen.

Lizelotte Smits vertelt: “Het is goed dat de Mooi Mens Verkiezing steeds meer aanmeldingen krijgt. Er kunnen niet genoeg mensen in de zorg in het zonnetje gezet worden. Alle verhalen zijn schitterend om te lezen en het is erg moeilijk geweest er 25 te kiezen. Nu is het aan Nederland om te stemmen op hun Mooi Mens 2011.”

 

ZorgLive

Naast de Mooi Mens Verkiezing heeft IZZ dit jaar het online platform ZorgLive gelanceerd. Op ZorgLive kunnen zorgmedewerkers verhalen en ervaringen delen. Dominique Vijverberg, Algemeen Directeur IZZ, zegt: “Het is geweldig om te zien dat door de Mooi Mens Verkiezing ieder jaar weer meer zorgmedewerkers in de spotlights worden gezet, omdat deze mensen dat verdienen. Maar daarnaast willen wij als zorgverzekeraar voor de zorg ook inhoudelijk de mooie mensen ondersteunen. ZorgLive hebben wij in het leven geroepen, omdat wij merkten dat er een behoefte bestaat onder zorgmedewerkers om met elkaar in contact te komen en ervaringen te delen. Met dit platform helpen wij om de kennis en ervaring onder zorgmedewerkers te delen, voor nog betere zorg.”

 

Stemmen
Stemmen op de Mooi Mens 2011 kan vanaf vandaag tot en met 4 november op www.zorglive.nl/mooimens. Daar zijn alle intrigerende verhalen over de Mooie Mensen terug te vinden. Volg de Mooi Mens Verkiezing ook via Twitter: twitter.com/IZZMooiMens, Hyves: mooimensverkiezing.hyves.nl32 en Facebook: Facebook.com/MooiMensVerkiezing .

 

Over IZZ
IZZ is al ruim 30 jaar dé zorgverzekeraar voor de zorgsector en heeft ruim 455.000 verzekerden. De IZZ-Ziektekostenregeling geldt voor zeven zorg-cao’s, namelijk de CAO Ziekenhuizen, de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg, de CAO Gehandicaptenzorg, de CAO Geestelijke Gezondheidszorg, de CAO Gezondheidscentra, Sanquin en de CAO Huisartsenzorg.

 

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen