Flinndal brengt vegetarische Omega-3 op de markt

Array

Flinndal heeft haar assortiment uitgebreid met Flinndal Omega-3 Plantaardig, een 100% vegetarisch en natuurlijk Omega-3 product, gemaakt op basis van algenolie. Zowel de inhoud als de capsule bevat uitsluitend plantaardige ingredienten. Een uitkomst voor iedereen die er voor kiest geen vis te eten, zoals vegetariers en veganisten, maar wel voldoende omega-3 wil binnen krijgen..
Algen zijn dé plantaardige bron van omega-3 (óók voor vissen!) en rijk aan het essentiele vetzuur omega-3 DHA*. DHA is een belangrijke bouwsteen van ons hart, hersenen en ogen. Het draagt ook bij aan een gezonder brein en zenuwstelsel, een verbeterde stemming en heeft een positief effect op hart en bloedvaten*. De algenolie die Flinndal gebruikt, wordt gewonnen uit algen die zijn gekweekt en verwerkt onder streng gecontroleerde omstandigheden**. Flinndal Omega-3 Plantaardig is daarom een verantwoorde en goede aanvulling als twee keer per week vette vis eten geen optie is.

Uitgangspunt: kwalitatief hoogwaardige aanvulling op de dagelijkse voeding, voor iedereen gemakkelijk bereikbaar, voor een voordelige prijs.

bron: Flindall

 

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen