Nieuwe overeenkomst aanbieder Wmo-hulpmiddelen

Array

Gemeente Venray
De gemeente Venray gaat samen met een aantal andere gemeenten in Noord- en Midden Limburg een nieuwe overeenkomst tekenen met een aanbieder voor hulpmiddelen in het kader van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Bij hulpmiddelen moet u denken aan bijvoorbeeld een rolstoel of een scootmobiel.

Via de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) kunnen mensen met beperkingen in aanmerking komen voor hulpmiddelen. Het afgelopen jaar heeft een aanbestedingsprocedure plaatsgevonden omdat het huidige contract per 1 oktober 2011 afloopt. In dit contract worden afspraken gemaakt over de te leveren kwaliteit en de daarbij behorende kosten voor de hulpmiddelen.

Binnenkort wordt het contract ondertekend met de firma Harting-Bank BV.

Voor de Wmo-clienten die nu al hulpmiddelen ontvangen verandert er niets. De firma Ligtvoet, waar de gemeente Venray op dit moment een overeenkomst mee heeft, is onderdeel van Harting-Bank.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen