Estafette in en om het UMC Utrecht

Array

Estafette in en om het UMC Utrecht
Op 6 oktober gaat de jaarlijkse estafetteloop van het UMC Utrecht weer van start. Vanaf 16.00 uur starten circa 90 teams, bestaand uit vier personen, vanuit de lokatie AZU. Het startschot wordt gegeven door prof. dr. Jan Kimpen, voorzitter raad van bestuur, die zelf ook deelneemt met een team. De route loopt zowel door het ziekenhuis als over de buitenterreinen van het AZU en WKZ. De sponsorbijdrage wordt gedoneerd aan goede doelen die gekozen worden door medewerkers van het UMC Utrecht.

De lopers volgen een uitgezet parcours over de buitenterreinen van het AZU en het WKZ. Bij de eerste hulp verlaten de lopers het ziekenhuis en vertrekken richting het WKZ. De route is in totaal tien kilometer lang waarvan elke loper ongeveer 2,5 kilometer aflegt. De teams, bestaand uit medewerkers van het UMC Utrecht, zijn onder te verdelen in twee categorieen; gemengd/heren en dames.

Goede doelen
Zoals elk jaar wordt het sponsorbedrag gedoneerd aan goede doelen. De lopers kunnen zelf een goed doel doorgeven bij de estafetteorganisatie. Na afloop van de estafette wordt bekend hoe hoog het sponsorbedrag is. De sponsorbijdrage komen uit de inschrijvingen van de teams en leveranciers, bedrijven en firma’s die een relatie hebben met het UMC Utrecht. De goede doelen voor dit jaar zijn:

o Stichting vrienden van Domaine de Puylagorge. o Stichting Orissa zal leven.
o Stichting Achter de Regenboog.
o Stichting Makombeh. Onderwijs project in Sierra Leone. o Ondersteuning van gemeenschap in Fecetic in Servie.

bron: UMC Utrecht.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen