27 Oktober: Bekendmaking winnaar “Het Beste Zorgidee” 2011

Array

Zorgverzekeraar ONVZ maakt op donderdag 27 oktober de winnaar van het ?Het Beste Zorgidee? 2011 bekend. Uit meer dan 200 inzendingen uit het hele land wordt door een vakkundige jury een winnaar gekozen.De jury laat zich in haar keuze adviseren door meer dan 1800 stemmen van bezoekers van www.hetbestezorgidee.nl. De winnaar ontvangt een cheque ter waarde van 10.000 euro. Graag nodigen wij u uit om hierbij aanwezig te zijn.

Roderick van Grieken, oprichter en directeur van het Nederlands Debat Instituut, is dagvoorzitter. Jos Kuilboer, directeur Concernstaff bij UMC Utrecht, geeft een korte voordracht over het thema ?e-health?, dit leidt tot een discussie met genodigden. De winnaar van vorig jaar, John Rietman, licht met zijn compagnon Piet Selen de ontwikkelingen rondom zijn idee ?ZorgTV? toe. Vervolgens maakt Erno Kleijnenberg de winnaar van Het Beste Zorgidee 2011 bekend.

De wedstrijd is in het leven geroepen om de consument mee te laten denken over de kwaliteit, de productiviteit of juist de toegankelijkheid van de Nederlandse zorg, met als doel deze te verbeteren.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen