Vrijwilligers verkopen 1.319.721 Zonnebloemloten

Array

Dit is een origineel bericht van Nationale Vereniging de Zonnebloem
De vrijwilligers van de Zonnebloem hebben dit jaar ruim 1,3 miljoen loten verkocht. In totaal is daarmee 2.639.442 euro opgehaald. Deze opbrengst komt ten goede aan de 312.500 dagactiviteiten en vele aangepaste vakanties die de Zonnebloem organiseert voor duizenden zieken en gehandicapten. Bij de trekking zijn 5.020 geldprijzen uitgeloofd, waaronder de hoofdprijs van 15.000 euro.

Trekkingsuitslag
De trekkingsuitslag staat op www.zonnebloem.nl en Teletekstpagina 552 (Nederland 1, 2, 3). Ook kunnen mensen via het servicenummer (0900) 06 33 (35 eurocent per gesprek) achterhalen of hun lot in de prijzen gevallen is. Prijswinnaars worden verzocht het winnende lot te zenden aan Pondres, t.a.v. Zonnebloemloterij, Postbus 1279, 5004 BG Tilburg met vermelding van NAW-gegevens en het giro- of banknummer om de geldprijs te ontvangen.

Over de Zonnebloem
De ruim 40.000 vrijwilligers van Nationale Vereniging de Zonnebloem verzorgen huisbezoeken, dagactiviteiten en aangepaste vakanties voor (ernstig) zieken en gehandicapten en hulpbehoevende ouderen. Zij helpen eenzaamheid te verminderen en geven kleur aan het leven van mensen met een fysieke beperking. De Zonnebloemloterij is al drieenveertig jaar een belangrijke inkomstenbron. De opbrengst wordt gebruikt voor extra voorzieningen die nodig zijn voor hulpbehoevende deelnemers van Zonnebloemactiviteiten en -vakanties. Het gaat bijvoorbeeld om aangepast vervoer, aangepaste accommodaties en (verpleegkundige) begeleiding. Meer informatie op www.zonnebloem.nl.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen