Ordentall opent grootste en modernste dentale praktijk Randstad

Array

Ordentall, kliniek voor parodontologie en implantologie opent op vrijdag 28 oktober officieel de deuren van een nieuwe locatie aan de Westblaak 113. Rotterdam beschikt vanaf dat moment over een van de grootste en modernste tandheelkundige klinieken van Nederland. Met de nieuwe, grotere kliniek kan Ordentall beter inspelen op de sterk groeiende vraag naar parodontologische en implantologische behandelingen vanuit binnen- en buitenland.

Koploper op techniek en hygiene
In de nieuwe locatie beschikt Ordentall over meer dan 1500 vierkante meter voor de bijna 40 medewerkers, verspreid over twee etages. Hierin bevinden zich 16 ruime behandel- en operatiekamers die voldoen aan de strengste (toekomstige) veiligheids- en hygienerichtlijnen, een trainings- en opleidingscentrum en ondermeer de Cone Beam 3D Röntgenscanner, die een 3D-beeld creeert van het gebit van een patient en een veel preciezere diagnose en behandeling mogelijk maakt. “Als een van de eerste klinieken in Europa beschikt Ordentall over deze techniek, en we hebben dan ook intensief met de producent samengewerkt om het gebruik ervan te perfectioneren” aldus mede-oprichter/eigenaar Dr. Alvin Ham. Mede hierdoor is Ordentall naast de grootste, ook de modernste tandheelkundige kliniek van de Randstad.

Behandeling wordt experience
Het geheel is onder architectuur ontworpen en oogt strak en tegelijkertijd warm. Met de nieuwe kliniek zet Ordentall een nieuwe trend op het gebied van ‘ dental experience’. Volgens Mede-eigenaar Mariette Ham “draait mondzorg anno 2011 om behandelcomfort en service waarbij patienten terugkijken op een uitstekende ervaring, van kennismaking tot nazorg”. Naast de nieuwste behandelapparatuur en de grootst mogelijke veiligheid is dan ook veel aandacht besteed aan de gehele ‘look and feel’ en ‘experience’ van receptie, wachtruimten en de ruime behandelkamers zodat een bezoek aan de kliniek geen standaard behandeling, maar een ervaring wordt.

Ordentall stimuleert sectorinnovatie
Een deel van kliniek is ingericht op de opleiding, coaching en begeleiding van collega specialisten en medewerkers van tandartspraktijken. Onder de naam Ordentall Institute ontstaat zo een kennis en opleidingscentrum, gericht op het delen en uitdragen van de uitgebreide kennis binnen Ordentall, bijvoorbeeld op het gebied van 3D diagnostiek waarin de onderneming internationaal voorop loopt. Hiermee krijgt kennisuitwisseling en innovatie in het werkveld een sterke impuls.

Over Ordentall
Ordentall is sinds haar oprichting 22 jaar geleden gevestigd in Rotterdam, en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een technologische en vakinhoudelijke voorloper op het gebied van herstel en preventief onderhoud van tand en tandvlees. Sinds de start is het bedrijf gegroeid van 300 naar 1500 vierkante meter, en zijn inmiddels meer dan 20.000 patienten behandeld en duizenden implantaten geplaatst. Ordentall geniet inmiddels internationaal aanzien, zowel bij patienten als leveranciers van innovatieve tandheelkundige technologie.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen