Uitstel uitspraak in zaken pensionado’s

Array

Dit is een origineel bericht van Centrale Raad van Beroep
De Centrale Raad van Beroep te Utrecht stelt de uitspraak op 2 november 2011 in de hoger beroepen over bijdrageplicht Zorgverzekeringswet voor gepensioneerden die buiten Nederland in een EU-lidstaat wonen (pensionado’s) uit tot 13 december 2011, 12:30 uur.

De Centrale Raad van Beroep is de hoogste rechter op het gebied van het sociale bestuursrecht, het burgerlijke en militaire ambtenarenrecht en delen van het pensioenrecht.

Het was oorspronkelijk de bedoeling van de Centrale Raad van Beroep om op 2 november 2011 uitspraak te doen in de hoger beroepen over bijdrageplicht Zorgverzekeringswet voor gepensioneerden die buiten Nederland in een EU-lidstaat wonen (pensionado’s). De Centrale Raad van Beroep wil echter in alle zaken die nu nog lopen, tegelijkertijd uitspraak doen. Omdat sommige zaken zeer omvangrijk zijn, heeft de Centrale Raad van Beroep daarvoor meer tijd nodig. De Centrale Raad van Beroep doet dan ook uitspraak in alle zaken op de zitting van 13 december 2011, 12:30 uur.

Bron: ANP Perssupport

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen