Meeùs presenteert zorgverzekeringen 2012

Array

Meeùs, één van de grootste tussenpersonen op het gebied van verzekeringen, pensioenen en hypotheken, biedt klanten vanaf vandaag al de mogelijkheid een zorgverzekering voor 2012 af te sluiten. De basisverzekering wordt aangeboden vanaf 83,51 euro per maand, een aanvullende verzekering vanaf 15,25 euro per maand. Meeùs is hiermee één van de goedkoopste aanbieders in Nederland.

De zorgverzekeringen die Meeùs adviseert hebben enkele standaard kenmerken. Zo bieden ze een ruime dekking, zijn kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd en kunnen verzekerden online declareren en tegelijkertijd inzage krijgen in hun declaraties.

Naast de basisverzekering zijn er drie aanvullende pakketten zodat er voor iedereen voor zijn of haar levensfase een passende verzekering beschikbaar is:

Plus: Voor jongeren, singles en stellen, inclusief aanvullende tandartsverzekering, vanaf 15,25 euro per maand.

Compleet: Aanvullend gezinspakket, ruim verzekerd voor de meeste zorgkosten, vanaf 28,73 euro per maand.

Comfort 55+: Een op maat gesneden zorgpakket voor de iets oudere Nederlanders, vanaf 35,55 euro per maand

“Een basisverzekering is verplicht in Nederland en Meeùs is van mening dat de lasten hiervoor voor verzekerden zo laag mogelijk moeten zijn. Daarom zoeken wij altijd naar de optimale balans tussen zorg en budget”, zegt Coen Mom, directievoorzitter Unirobe Meeùs Groep. “Wij menen met het diverse verzekeringsaanbod voor 2012 onze klanten te voorzien van een optimale zorgdekking voor een scherpe premie.”

Meer informatie over de zorgverzekeringen is te vinden op www.meeus.com/zorg

 

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen