Lucille Werner opent beurs ter gelegenheid van 1-jarig bestaan CAP100

Array

Lucille Werner heeft de handel op de Amsterdamse beurs van NYSE Euronext geopend om het bedrijfsleven te om mensen met een lichamelijke handicap aan te nemen. Op 15 november 2011 jl bestond CAP100 één jaar. Het afgelopen jaar heeft CAP100 veel bereikt, 60 kandidaten zijn via CAP100 aan een baan geholpen. Allemaal CAPtalenten die aan een nieuwe start, een nieuw leven, begonnen zijn. Werk maakt ze krachtiger en sterker, zij hebben hun plek in de maatschappij gevonden. In 2012 wil CAP100 de focus leggen op het bedrijfsleven. Het afgelopen jaar zijn er sterke banden gecreeerd met diverse organisaties om mensen met een handicap aan het werk te helpen. CAP100 is ambitieus en wil nog meer bedrijven betrekken bij haar initiatief.

CAP100 initiatiefneemster en beschermvrouwe Lucille Werner sloeg op 18 november om 09.00 uur precies de gong op de Amsterdamse beurs van NYSE Euronext om het bedrijfsleven te enthousiasmeren haar deuren te openen voor mensen met een lichamelijke handicap. Afgevaardigden van de huidige tien (10) bedrijven, die CAP100 nu al ondersteunen, zullen hierbij aanwezig zijn, te weten: ABN AMRO, Albert Heijn, Capgemini, IBM, KPN, Philips, PwC, Randstad, Schiphol Group en Sligro Food Group.

Met de gongceremonie hoopt CAP100 het Nederlandse bedrijfsleven wakker te schudden en het komende jaar veel mensen met een lichamelijke handicap een mooie loopbaan aan te bieden. Evere BODY is needed! De huidige tien bedrijven, die CAP100 nu al ondersteunen zijn ABN AMRO, Albert Heijn, Capgemini, IBM, KPN, Philips, PwC, Randstad, Schiphol Group en Sligro Food Group. Lucile Werner is de initiatiefneemster en beschermvrouwe van CAP100

Meer informatie vindt u op: http://www.cap100.nl/

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen