Foto-overzicht 85-jarig jubileum Reumafonds

Array

Op 18 november 2011 werd in bijzijn van Hare Majesteit de Koningin het 85-jarig jubileum van het Reumafonds gevierd in de Ridderzaal in Den Haag.

Ambassadrice Anita Witzier werd geridderd door Minister Henk Kamp en was volledig verrast dat ze koninklijk onderscheiden werd.
Emeritus-hoogleraar reumatologie prof. dr. Leo van de Putte werd geridderd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau.
Mevrouw Kwak werd samen met Mevrouw Zwarthoed koninklijk onderscheiden tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Kinderreumatoloog professor Berent Prakken (UMC Utrecht) kreeg uit handen van Olivier Robertson en algemeen directeur Lodewijk Ridderbos een cheque van 1 miljoen euro voor onderzoek naar jeugdreuma.

SER-topman Alexander Rinnooy Kan sprak als voorzitter van de jury van de Support Award de zaal en drie genomineerde bedrijven toe. De Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingconsulenten (NOAB) uit ‘s-Hertogenbosch werd de winnaar van de Support Award 2011. De collega’s en werkgever van Marieke van de Aalst ontvingen de prijs uit handen van de juryvoorzitter van de Support Award, Alexander Rinnooy Kan. Anita Witzier sprak na de prijsuitreiking met de winnaars.

De Reumafonds Support Award is in het leven geroepen om bedrijven te stimuleren mensen met reuma te ondersteunen en hen voor het bedrijf te behouden.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen