Overname e-learning activiteiten GGZ WNB

Array

The Competence Group (TCG) neemt de e-learning activiteiten van GGZ WNB over. Toon Rijken, directeur TCG: “Wij hebben zowel de ontwikkelde software als de e-learning opleidingen in eigendom gekregen. Een deel van deze opleidingen is direct via onze eigen kanalen beschikbaar gemaakt”. Met de overname breidt TCG haar positie als ontwikkelaar en aanbieder van e-learning voor de GGZ-sector verder uit.

GGZ-opleidingen
Toon Rijken: “De e-learning opleidingen van GGZ WNB zijn van hoge kwaliteit en aantrekkelijk voor GGZ-instellingen. Denk hierbij aan Gezondheidsrecht met specifieke modules over de Wet BOPZ, Wet BIG en WBP. Deze modules zijn beschikbaar via de verschillende distributiekanalen van TCG, bijvoorbeeld via de website van het Zorg Leren Netwerk. Daarnaast houden wij de huidige e-learning portalen van GGZ WNB operationeel. Op termijn zullen deze worden vervangen door de digitale leeromgeving TCG Academy”.
Op koers
GGZ WNB heeft een turbulent jaar achter de rug. “Op alle fronten is het afgelopen jaar hard gewerkt om financiele en bestuurlijke problemen op te lossen”, meldt GGZ WNB. “Die inspanningen werpen nu al hun vruchten af. We liggen prima op koers, zowel wat betreft de kwaliteit van de zorg als van de financien”.

Bron: GGZ WNB

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen