Hoogtepunt bouw Fitland, Sanavisie en ViaSana bereikt

Array

Donderdag 1 december is er een loopbrug geplaatst tussen het bestaande Hotel Dormylle en de nieuwbouw op het Fitland terrein in Mill. De brug verbindt het nieuwe hotelgedeelte met het oude en de orthopedische Kliniek ViaSana met de plastisch chirurgen van Sanavisie Bodyclinic. Na de vele verbouwingen die de afgelopen maanden plaatsvonden is dit één van de hoogtepunten. Toch wordt nog zeker tot april 2012 op het terrein gebouwd.

Extra hotelkamers
Eerder werd op het terrein in Mill al het nieuwe restaurant Des Werelds opgeleverd en werd de laatste hand gelegd aan de faciliteiten van de Wellnessboot. Door de komst van de Wellnessboot en de optimalisatie van het Fitland complex is de vraag naar hotelkamers toegenomen. Hotel Dormylle krijgt daarom in het nieuwe gedeelte vijftien hotelkamers. Via de loopbrug kunnen hotelgasten en overige bezoekers in de toekomst gemakkelijk van het nieuwe pand naar bijvoorbeeld het sport, party en restaurant gedeelte.
De nieuwe kliniek van Sanavisie Bodyclinic
Ook de plastisch chirurgen van Sanavisie Bodyclinic vestigen zich in het nieuwe gedeelte. Zo kunnen zij in 2012 nog beter inspelen op de toenemende vraag naar plastische chirurgie. In de nieuwe plastische kliniek komen onder andere spreek- en behandelkamers. Ook worden er twee operatiekamers gebouwd waar zowel verzekerde als niet-verzekerde plastisch chirurgische operaties zullen plaatsvinden.

Pijnpoli orthopedische kliniek ViaSana begin 2012 klaar
Ook de al bestaande orthopedische kliniek ViaSana wordt in 2012 uitgebreid. Zo wordt in januari de pijnpoli van ViaSana in gebruik genomen en wordt later dat jaar de sportpoli afgerond. Er komen nieuwe behandelkamers, een wachtkamer, ontvangstbalie en een dagverpleging. Ook wordt het magazijn uitgebreid en komt er een grote presentatieruimtes waar patienten worden voorgelicht op de operatie. Door de uitbreiding kan ViaSana het aantal behandelingen opvoeren .

Voor meer informatie kunt u kijken op www.fitland.nl, www.sanavisie.nl en www.viasana.nl.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen