Beantwoording Kamervragen over pgb-maatregelen 2012

Array

Antwoorden van staatssecretaris Veldhuijzen van Zanten-Hyllner (VWS) op vragen van de vaste kamercommissie Volksgezondheid, Welzijn en Sport naar aanleiding van de brief van 1 december 2011 over de nadere toelichting op de pgb-maatregelen 2012. De antwoorden zijn naar onderwerp ingedeeld.

Geachte voorzitter,
Hierbij zend ik u de antwoorden op de vragen van de Vaste Kamercommissie Volksgezondheid, Welzijn en Sport naar aanleiding van de brief van 1 december 2011 inzake de nadere toelichting op de pgb-maatregelen 2012 (TK, vergaderjaar 2011- 2012, 25 657, nr. 87). De antwoorden zijn naar onderwerp ingedeeld.
Hoogachtend,
de Staatssecretaris van Volksgezondheid,
Welzijn en Sport,
mw. drs. M.L.L.E. Veldhuijzen van Zanten-Hyllner

Noot redactie: voor de vergoedingsregeling verwijzen we u naar de website van de Rijksoverheid

http://www.rijksoverheid.nl/documenten-en-publicaties/kamerstukken/2011/12/19/beantwoording-kamervragen-over-pgb-maatregelen-2012.html

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen