Beweging 3.0 vraagt cliënten om hun mening

Array

Beweging 3.0 hecht veel waarde aan de mening en ervaringen van haar clienten en hun naasten. Dat geeft ons inzicht in de wensen en behoeften en daarmee kunnen wij onze zorg en dienstverlening verbeteren. Daarnaast vindt Beweging 3.0 het belangrijk dat voor anderen deze meningen en ervaringen beschikbaar en gemakkelijk te raadplegen zijn. Dit kan hen helpen bij het kiezen van een zorgaanbieder.

Daarom heeft Beweging 3.0 zich als een van de eerste organisaties voor verpleging, verzorging en thuiszorg aangesloten bij ZorgkaartNederland.

Beweging 3.0 gaat vanaf vandaag clienten en hun naasten actief vragen om hun waardering over de zorg en dienstverlening van Beweging 3.0 te geven op ZorgkaartNederland.nl. Clienten, hun eerste contactpersonen en medewerkers ontvangen hierover informatie. Ook wordt via internet en op de locaties informatie verspreid over het belang van het delen van suggesties via Zorgkaart Nederland.nl.

Op www.zorgkaartnederland.nl kunt u:

* zelf de zorg en dienstverlening van Beweging 3.0 waarderen
* waarderingen van Beweging 3.0 en andere zorgorganisaties inzien en met elkaar vergelijken
* suggesties geven hoe Beweging 3.0 haar zorg en dienstverlening kan verbeteren
* anderen helpen om een keuze te maken voor een zorgorganisatie!

Beweging 3.0 en ZorgkaartNederland leveren op deze wijze samen met clienten en hun naasten een belangrijke bijdrage aan de transparantie en de kwaliteit van de zorg.

bron: Beweging 3,0

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen