Nieuwe video over CIAP

Array

Wat is CIAP? Wat is de oorzaak? Welke klachten zijn er? Hoe wordt de diagnose gesteld? Welke behandeling is er? Hoe ziet de begeleiding er uit? Welke onderzoeken zijn er momenteel op dit gebied? In deze nieuwe video van 6 minuten geeft drs. Nora Visser, Neuroloog i.o. in het UMC Utrecht, antwoord op al deze vragen.

Als u net heeft gehoord dat u CIAP heeft, weet u waarschijnlijk niet wat de ziekte precies inhoudt en vraagt u zich af wat u te wachten staat en hoe het nu verder moet. In deze nieuwe video geeft Nora Visser belangrijke informatie over deze spierziekte. Als u al langere tijd geleden de diagnose heeft gekregen, is de video ook interessant voor u.

De VSN heeft meer informatie over CIAP:

* Folder CIAP

* De brochures CIAP, Diagnose en behandeling, CIAP. Omgaan met en een huisartsenpakket zijn te bestellen via de VSN-webwinkel.

Iemandzoalsik.nl
U kunt op iemandzoalsik.nl mensen ontmoeten die betrokken zijn bij CIAP. Op deze profielwebsite kunt u heel gemakkelijk ervaringen uitwisselen, uw vragen stellen over CIAP, maar ook over andere onderwerpen, zoals vakantie, pijn, autorijden en nog veel meer.

bron: VNS

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen