Demo en pilot juf-in-a-box, winnaar games for health europe award

Array

Op 1 maart vindt de eerste demonstratie van Juf in a Box plaats voor (kinder)fysiotherapeuten, -ergotherapeuten en andere professionals die geïnteresseerd zijn in Juf in a Box.

Tijdens deze demonstratie kunt u Juf in a Box spelen en ervaren hoe het product in de praktijk of school in te zetten is. De makers vertellen u meer over de achtergrond van Juf in a Box en de toekomstige ontwikkelingen. Het programma van de avond ziet er als volgt uit:

19:00 – 19:30: Ontvangst

19:30 – 19:45: Presentatie van Michael Bas over Juf in a Box

19:45 – 20:00: Presentatie Ad van Tuijl over de NTT Methodiek

20:00 – 21:15: Spelen van Juf in a Box

21:15 – 21:30: Afsluiting van de avond

Wilt u de demonstratie op 1 maart bijwonen? Meld u dan nu aan via http://goo.gl/zzYy9

Bent u op 1 maart verhinderd maar wilt u wel een demonstratie bijwonen, meldt u dan aan voor een van de demonstraties die later gegeven worden.

Pilot
Omdat Juf in a Box een nieuw product is en de kwaliteit van het systeem en de methode voor ons voorop staat zijn worden er 10 systemen (5 tafels en 5 flight-cases) beschikbaar gesteld voor een pilotgroep van klanten die met Juf in a Box aan de slag gaan. Voor deze groep geldt een aantrekkelijkere prijs en voorwaarden in ruil voor feedback op het product en het pionierswerk dat zij verricht.

Na de zomer verwacht men Juf in a Box ook op bestelling te kunnen leveren aan alle scholen en therepeuten die het willen inzetten. Bent u een docent, kinderfysiotherapeut of –ergotherapeut en kunt u niet wachten om Juf in a Box in te zetten? Reageer dan snel want het aantal Juf in a Box systemen is beperkt.

Meer informatie over Juf in a Box?
Bekijk de Juf in a Box website http://www.jufinabox.com/, de Juf in a Box folder http://www.jufinabox.com/folders/JufinaBox.pdf en/of de Juf in a Box nieuwsbrief http://www.jufinabox.com/folders/JufinaBoxNieuwsbriefFeb2012.pdf

Recente artikelen