Samen de berg op in het Jeroen Bosch Ziekenhuis

Array

Op 7 juni gaan veel fietsteams van bedrijven weer zes keer de op voor het Alpe d’HuZesonderzoeksfonds van KWF Kankerbestrijding. Zo ook een team van het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

De teamleden zijn druk bezig om geld in te zamelen voor dit goede doel en doen dat onder meer door het organiseren van een fietsevent op 5 april op de boulevard van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Zij laten op deze dag iets zien van hun sportieve prestaties en dagen je uit om te laten zien hoe ver jij de berg op zou komen. Wil je het team extra inspireren? Zet dan op 5 april de naam van iemand die je wilt steunen in de strijd tegen kanker op het shirt van een van de fietsers. Natuurlijk wordt een kleine donatie dan op prijs gesteld. Het team ‘draagt’ alle namen op 7 juni met zich mee de berg op.

Verkoop snacks
Tijdens het event verkoopt een team van JBZ-medewerkers voor kleine prijsjes allerlei soorten snacks, zoals broodjes worst, zelfgemaakte muffins, wafels en smoothies. Ook is er versgeperst sinaasappelsap. Uiteraard gaan alle opbrengsten van de verkoop naar de KWF Kankerbestrijding.

Kom op 5 april naar de boulevard om mee te fietsen of een naam achter te laten. Als je er niet bij kunt zijn, kun je ook via twitter of de facebookpagina van het Jeroen Bosch Ziekenhuis een naam achterlaten. Of ga naar www.jbz.nl/samendebergop.

Waar en wanneer
Het fietsevent wordt gehouden op 5 april van 11:00 tot 15:00 uur op de boulevard van het Jeroen Bosch Ziekenhuis naast de informatiebalie (bovenaan de roltrappen). Het event wordt mede mogelijk gemaakt door MK2 en Vitamine&zo.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen