Als lekker lastig is

Array

Het lijkt zo onschuldig; een wijntje na een rotdag of een sigaret omdat je ruzie hebt gehad met je partner. Maar wat als dit je standaardreactie is op stress, verveling of angst? Als je emoties altijd onderdrukt om het leven draaglijk te maken? Dan spreek je van een verslaving. Lekker is dan lastig geworden omdat je niet meer zonder kunt. Judith van Gaalen geeft je je vrijheid terug!

Dat regelmatig drugs gebruiken, veel roken en jezelf ongecontroleerd volproppen met vet voedsel ongezond is, dat snappen veel mensen wel. Toch kunnen schijnbaar onschuldige gewoonten als twitteren, nagelbijten of shoppen ook schadelijk worden op den duur. Als lekker lastig is werpt een licht op de innerlijk mechanismen die schuilgaan achter alle mogelijke soorten dwanggedrag. Bijna altijd zijn ze een uiting van onvrede en angst. Bedoeld om de angstaanjagende monsters die emoties heten gevangen te houden.

Judith van Gaalen is ervan overtuigd dat je alle verslavingen kunt genezen. Daarvoor moet je onderzoeken wat de oorzaak is van je verslaving, durven luisteren naar je hart en gaan voor je gezonde verlangens. ‘Als lekker lastig is’ beweert niet dat het eenvoudig is, integendeel zelfs. Maar het geeft je wel alle inzichten, achtergronden, technieken en aanmoediging om – op zijn minst – een start te maken. Dit boek staat je bij als je afdaalt in je donkere binnenwereld en helpt je weer groeien naar het licht. Want achter de verborgen pijn liggen de grootste schatten, als geluk, vrede en vrijheid, zomaar voor het grijpen. Beloofd!

Judith van Gaalen werkt als coach, klassiek homeopaat en EMDR-therapeut in haar eigen praktijk Homeopathie Haaglanden. Zij is een expert op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en begeleidt clienten naar een vergroot bewustzijn en een betere gezondheid. www.homeopathiehaaglanden.nl.
Als lekker lastig is – Judith van Gaalen
Paperback, 180 pagina’s | ISBN 978 90 202 0536 7 | Prijs € 17,95

www.ankh-hermes.nl

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen