Verpleging met kwaliteit en aandacht

0
162

Verpleging met aandacht en kwaliteit – het lijkt een luxe in deze tijd. Tegelijkertijd is het juist nú nodig om onderscheidend te zijn in het bieden van aandacht en kwaliteit aan uw patienten. Om mensgerichte zorg te geven, die persoonlijk en waardegedreven is. Het zakelijke aspect wordt daarbij niet uit het oog verloren: mensgerichte zorg en efficiency gaan prima hand in hand. De juiste ondersteuning daarvoor biedt ICT die uitgaat van zorgplan-gericht, contextspecifiek werken, en die bovendien eenvoudiger de nodige prestatie-indicatoren aanlevert.

In het kader van de jaarlijkse Dag van de Verpleging nodigt CSC u uit om kennis te nemen van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mensgerichte en ICT-gebaseerde zorg. Aan dit evenement, dat plaatsvindt op donderdag 24 mei, wordt medewerking verleend door Planetree.

Het programma

13.30 uur Ontvangst

14.00 uur Introductie

14.10 uur Zorgplan-gericht en contextspecifiek werken met het Lorenzo ZIS/EPD voor verpleegkundigen; patientparticipatie via het Patient Service Portaal door Caroline de Vries (CSC)

15.10 uur Pauze

15.25 uur Ziel en zakelijkheid: implementeren van mensgerichte zorg door Marita Bossers (Stichting Planetree)

16.15 uur Een gezonde organisatie met menswaardige technologie door Janine Ritsema (VisionWaves®)

17.00 uur Afsluiting en netwerkborrel

Inschrijven
Meld u snel aan, want het aantal plaatsen voor deze speciale workshop is beperkt. Inschrijven kan tot uiterlijk donderdag 10 mei door deze uitnodiging te forwarden naar secretariaatalgemeen.hg.nld@csc.com. Vermeld in de onderwerpsregel “aanmelding” gevolgd door uw naam.

  • Datum: donderdag 24 mei 2012
  • Plaats: CSC kantoor, Utrecht
  • Doelgroep: voor teamleiders, afdelingshoofden, zorgmanagers, clustermanagers, daarnaast ook voor hoofden ICT en zorginformatici
  • Kosten: gratis

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Caroline de Vries, Pre sales consultant, op telefoonnummer 06-55 84 09 39 of via e-mail cdevries@csc.com.