Geef u op als onderzoeksdeelnemer

Onderzoekers werken dagelijks aan het achterhalen van de oorzaak van reuma en aan het verbeteren van behandelmethoden. Ze hebben daarbij regelmatig behoefte aan mensen die willen deelnemen aan hun onderzoek. Help de strijd tegen reuma en geef u op als deelnemer.

De sleutel tot genezing
Wetenschappelijk onderzoek is de sleutel tot de genezing van reuma en artrose. Het Reumafonds financiert daarom ruim 100 onderzoeken naar reuma. Ieder jaar kunnen ongeveer 20 nieuwe onderzoeken worden gefinancierd. Dankzij het Nederlands reumaonderzoek is de behandeling van een aantal reumatische aandoeningen al spectaculair verbeterd in de afgelopen twintig jaar. Ook u kunt bijdragen aan een verdere vooruitgang door als deelnemer mee te doen aan een onderzoek.

Oproepjes
Op de website van het Reumafonds worden af en toe oproepjes geplaatst van onderzoekers die deelnemers zoeken voor hun onderzoek.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen