Jury reikt twee maal een prijs uit voor de Health app award 2012

Array

Genomineerden Health app award 2012 bekend!
De jury van de Health app award 2012 heeft de tien genomineerden geselecteerd voor de Health app award 2012. Ook heeft de jury besloten maar liefst twee awards uit te reiken. Op 20 juni worden de winnaars bekendgemaakt.

Genomineerden
De genomineerde apps zijn:

  • Huidmonitor
  • Buikbuddy
  • iP Plaslijst
  • Eppy
  • Infectionguide
  • Gifwijzer
  • Farmacotherapeutisch Kompas
  • Pollennieuws
  • Slaap Lekker
  • Medische zakkaartjes


Beoordelingscriteria
De jury heeft bij de nominatie gelet op het aantal en de kwaliteit van de beoordelingen die zijn binnengekomen en heeft zelf de app ook langs de meetlat gelegd waarop ook artsen en patienten de app hebben beoordeeld.

Publieksprijs
De genomineerden dingen overigens naast de Health app award 2012 voor artsen of patienten ook mee naar de publieksprijs. Op basis van een elevatorpitch die zij op het congres houden stemt het publiek wie van de tien met de publieksprijs naar huis gaat..

Beoordelingen
De contest op Artsennet heeft ruim 1200 mensen aangezet om een beoordeling te schrijven over een van de op Artsennet beschreven Health apps (meer dan 140). Speciaal voor deze contest is een apart wedstrijdformulier ingericht zodat ook patienten hun oordeel konden achterlaten. Vanaf nu is het inschrijfformulier om te stemmen beperkt tot de genomineerde apps.

Apps4Health
Het congres Apps4Health wordt woensdag 20 juni gehouden in het Corpus Congress Centre in Oegstgeest.
Twitter
In aanloop naar, tijdens en na de verkiezing van de beste medische app staat het twitterkanaal #HAPP12 open: @artsennet @medicalphit en #apps4health

Bron: Artsennet

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen