KPN Hotspots in het Jeroen Bosch Ziekenhuis

Array

Vanaf 2 juli kunnen patienten en bezoekers in de openbare ruimtes en de poliklinieken gratis en veilig gebruikmaken van draadloos internet via KPN Hotspots. Ook op de buitenpoli in Boxtel wordt draadloos internet aangeboden en vanaf 30 juli ook op de buitenpoli in Rosmalen. Het verstrekken van deze service past in de ambitie van het Jeroen Bosch Ziekenhuis om het meest patientgerichte ziekenhuis te zijn.

Via een laptop, PDA (Personal Digital Assistant) of smartphone (telefoon met internetmogelijkheden) met Wi-Fi aansluiting hebben patienten en bezoekers toegang tot het draadloos internet. Een KPN-abonnement is hiervoor niet nodig.  Mensen die thuis of op het werk al gebruikmaken van draadloos internet, hebben zonder extra instellingen of software ook toegang in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Als zij nog geen gebruikmaken van draadloos internet, dan hebben zij een Wi-Fi kaart in hun laptop of PDA nodig. De nieuwste laptops hebben deze standaard ingebouwd.

Handleiding
Als patienten en bezoekers zijn ingelogd, kunnen zij 24 uur onbeperkt draadloos internetten. De inlogcode ontvangen zij per sms op hun mobiele telefoon. Een handleiding voor het gebruik van het draadloos internet is te vinden op de website van het Jeroen Bosch Ziekenhuis en op de website van KPN. Het draadloos netwerk voldoet aan alle veiligheidseisen binnen het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Jeroen Bosch Ziekenhuis
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een groot ziekenhuis op meerdere locaties in de regio ’s-Hertogenbosch en de Bommelerwaard. Sinds 1274 kent de regio een gastvrij ziekenhuis waar persoonlijke aandacht voor de patient, kwaliteit en innovatie belangrijk zijn. Het ziekenhuis heeft in april 2011 een nieuw gebouw betrokken en wil het meest patientveilige en patientgerichte ziekenhuis in Nederland zijn. Met ruim 240 medisch specialisten verdeeld over 29 specialismen is het Jeroen Bosch Ziekenhuis een topklinisch centrum voor acute en specialistische zorg. Als opleidingsziekenhuis levert het een belangrijke bijdrage aan de opleiding van artsen en verpleegkundigen in Nederland. Speerpunten in de zorg zijn Oncologie, Cardiovasculaire, Minimaal invasieve en Transmurale geneeskunde.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen