Pantein traint medewerkers met e-learning in gebruik ORTEC software

Array

Zorggroep Pantein gaat samen met smart learning bureau The Competence Group (TCG) circa 7.000 medewerkers via e-learning opleiden. De medewerkers worden getraind in efficient gebruik van de software ORTEC WebAccess en de Reiskostenmodule. “De keuze voor e-learning heeft onder meer te maken met de omvang en spreiding van onze medewerkers over een veelheid van lokaties in een groot werkgebied ,” meldt Ronnie van Summeren, manager bedrijfsadministratie Pantein. “De inzet van e-learning past bij onze inspanningen voor een efficientere bedrijfsvoering.”

Ondersteuning medewerkers
De medewerkers van Pantein worden getraind met behulp van de persoonlijk ingerichte leeromgeving, TCG Academy. Deze wordt op iedere  plek met internet op een veilige manier individueel toegankelijk gemaakt. “De leeromgeving wordt voorzien van de herkenbare huisstijl van Pantein”, zegt Ronnie van Summeren. “Na het doorlopen van het lesmateriaal kan de medewerker zijn vorderingen toetsen, waarmee de kwaliteitsverhoging van werken met ORTEC-software inzichtelijk wordt. Het lesmateriaal blijft minimaal één jaar als naslagwerk beschikbaar, zodat  onze medewerkers continu worden ondersteund.”

Efficient werken
Zorggroep Pantein is één van de grootste zorgaanbieders in Nederland en biedt inwoners van Noord-Oost Brabant en Noord-Limburg  een compleet scala aan zorg en ondersteuning. Van ziekenhuiszorg (Maasziekenhuis), Verzorging en Verpleging aan huis, Wonen met zorg en Huishoudelijke Hulp tot Kraamzorg en Hotelzorg (Zorghotel Veghel). De genoemde e-learning trainingen heeft TCG in samenwerking met inhoudelijk deskundigen van ORTEC ontwikkeld.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen