Ledenaantal V&VN blijft groeien

Array

De afgelopen jaren is V&VN behoorlijk gegroeid. Steeds meer verpleegkundigen en verzorgenden verenigen zich in onze landelijke beroepsvereniging. En deze groei zet door!

Bij de start van V&VN, in 2006, telde de beroepsvereniging 17.000 leden. Een aantal jaren later, in 2009, telde V&VN alweer 30.000 leden. Bijna een verdubbeling van het aantal leden. Nu, in 2012 hebben al 42.000 verpleegkundigen en verzorgenden voor een lidmaatschap gekozen!

Afdelingen en platforms
Veel van deze leden zijn ook lid van een van de afdelingen of platforms van V&VN waar zij collega’s met hetzelfde expertisegebied kunnen ontmoeten. Dit zijn afdelingen met meer dan 1000 leden maar ook kleinere van enkele 100 leden. Afhankelijk van de afdeling of het platform worden er bijeenkomsten, symposia en scholingen georganiseerd. Behalve een website hebben de meeste afdelingen en platforms ook een nieuwsbrief. Bekijk alle afdelingen en platforms.

Ben jij een van die 42.000 leden? Bedankt, samen staan we sterk! Maak je ook je collega lid?

bron: V&VN

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen