Kanker is Kut: VIVA zoekt vrouwen tussen de 24 en 35 jaar voor een artikel over kanker

Eindelijk een medium dat durft. VIVA zoekt vrouwen die willen meewerken aan een verhaal over kanker dat nu eens niet gaat over de kracht, de ommekeer in je leven en de Wake-up call met alle positieve draaien die je maar kan bedenken. Ze willen gewoon weten hoe het is om kanker te hebben. Mooi signaal zeker nu die borstkankermaand met alle ongepaste glitter en glamour aanstaande is.   Eindelijk een verhaal dat geen sprookje is maar een oprechte journaliste die op zoek is naar de harde realiteit van kanker en wat dat met je doet. VIVA geeft blijk een medium te zijn dat begrijpt dat je, als buitenstaander, niets snapt van wat het is kanker te hebben. Thema is dan ook: kanker is kut. Ze zoeken drie vrouwen die willen vertellen hoe kanker hun leven op zijn kop zet/zette.
Meld je aan, dit is een mooie kans voor vrouwen tussen 24 en 35 jaar.
Ik hoop dat Elle Smolders snel mensen vindt.

Mail haar als je mee wil werken[email protected] of via twitter @ElleNovelle

Met dank aan de @rozedrolaward voor de tip

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen