Gratis stappenkaarten tegen de vakantiekilo’s

Array

Heb je als vakantiesouvenir ook wat extra kilo’s mee naar huis genomen? Bestel dan het boek “PuurGezond! Slank in 8 stappen” en ontvang gratis een set stappenkaarten. Deze 8 stappenkaarten zijn een handig geheugensteuntje voor wie PuurGezond en slank wil gaan eten en zijn of haar voeding geleidelijk wil aanpassen. Gebruik elke week een kaart en je eet in 8 weken gezonder, lekkerder en puurder.

Het boek “Puur Gezond! Slank in 8 stappen” van Karine Hoenderdos laat zien dat je soepel kunt omschakelen naar een natuurlijk eetpatroon dat puur gezond is. In het 8-wekenplan verander je stap voor stap je . Binnen 8 weken eet je gezonder, lekkerder en puurder. Terwijl het je nauwelijks meer tijd kost. Je winst: minder gewicht, meer energie en meer plezier in eten.

De stappen:
– Snack jezelf slank
– Begin je dag goed
– Drink 2 liter per dag
– Ontspannen en bewegen
– Tijd voor groenten
– Snel en slank aan tafel
– Lekker lunchen
– Leer van slanke mensen

De kaarten zijn dubbelzijdig bedrukt en beschrijven op een prikkelende, enthousiaste en lekker leesbare manier waarom de stap zo belangrijk is en hoe je het het beste aan kunt pakken. De leuke tips en receptideetjes maken de stappen ook écht praktisch uitvoerbaar. Het boek kost € 19,95 en is te bestellen via www.puurgezond.nl/winkel. Tot en met 15 september krijg je de stappenkaarten er gratis bij.

PuurGezonde inspiratie
www.PuurGezond.nl is een website die laat zien dat gezond eten helemaal niet moeilijk is. Veel te vaak grijpen we in ons drukke leven naar kant-en-klaar producten met veel vet, zout en weinig groenten. PuurGezond laat zien dat het ook anders kan. En hoeft echt niet met culinaire hoogstandjes. De website geeft tal van tips en recepten om het eten net wat puurder te maken, zonder dat je uren in de keuken staat. De recepten van PuurGezond zijn praktisch en lekker, zodat mensen weer leren koken en gebruik leren maken van de producten uit het seizoen. Kortom PuurGezond motiveert en inspireert om te kiezen voor iets anders dan kant-en-klaar.

bron: Puur Gezond

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen