Oplaadpunt elektrische fietsen en scooters bij Dermatologisch centrum Isala

Array

Ingebruikname Ecotap Dermatologisch centrum Isala.jpg

Sinds vandaag heeft Dermatologisch centrum Isala als eerste zorginstelling in deze regio een oplaadzuil voor elektrische fietsen beschikbaar. Met deze volledig door zonne-energie opgeladen Ecotap kunnen zowel patienten, bezoekers als medewerkers hun elektrische fiets, scooter of scootmobiel voortaan gemakkelijk opladen. Een initiatief waarmee Dermatologisch centrum Isala milieubewust gedrag hoopt te stimuleren.

Extra service
Het gebruik van elektrisch aangedreven fietsen en scooters neemt steeds meer toe. Een positieve ontwikkeling vindt Nel Menger, manager Dermatologisch centrum Isala. Met deze extra service hoopt zij het gebruik van de (elektrische) fiets te stimuleren en daarmee een steentje bij te dragen aan een beter milieu.

Milieuvriendelijk
De Ecotap oplaadzuil genereert middels een zonnepaneel stroom die in de laadzuil opgeslagen wordt. Ook op een bewolkte dag tapt de zuil energie uit daglicht in plaats van elektrische voeding. Een milieuvriendelijke en duurzame manier van energie opwekken. Aan de zuil kunnen vier fietsen tegelijkertijd worden opgeladen. Het opladen is gratis.

bron: Isala klinieken

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen