Nomineren voor Amphia Lintjesregen kan nog tot 2 oktober

Array

Jack ontving in 2011 een lintje tijdens de eerste Amphia Lintjesregen omdat hij volgens zijn vrouw een echte ‘rots in de branding is’. Hij staat dag en nacht klaar voor zijn schoonvader die kanker heeft gehad. Jack: “Ik was erg verbaasd dat ik een lintje kreeg. Dingen die je vanuit je hart doet, zijn toch heel gewoon?”
Kent u ook zo’n bijzonder iemand die nét dat stapje extra zet voor een kankerpatient? Onder het motto ‘Kanker verdient niemand. Een lintje wel!’, is het tot 2 oktober mogelijk om kandidaten voor de Amphia Lintjesregen 2012 te nomineren.

Verschil maken
“Kanker is een ziekte die iedereen raakt”, aldus Adrienne Verboom. Zij zet zich al jaren vrijwillig in voor KWF Kankerbestrijding in de regio Breda en zit in de jury van de Amphia Lintjesregen. “Kanker is een vreselijke ziekte die iedereen raakt. Als je het zelf niet krijgt, ken je meestal wel iemand in je omgeving die de ziekte heeft. Familie, vrienden, kennissen en vrijwilligers kunnen echt een verschil maken in zo’n ziekteperiode. Het is dan ook goed dat het Amphia Ziekenhuis hiervoor aandacht vraagt. Ik ben benieuwd naar alle bijzondere verhalen van dit jaar!”

Wie nomineert u?
Jack: “Ik vond de uitreiking een bijzondere belevenis. Zelfs de directeur van het ziekenhuis kwam naar me toe en zei dat hij ontroerd was. Dat deed me wel wat. Ik vond het dan ook erg bijzonder dat mijn vrouw de stap heeft gezet om mij te nomineren.” Kent u ook iemand die een lintje verdient? Geef hem of haar dan op voor de Amphia Lintjesregen. Kijk op www.amphia.nl/lintjesregen voor meer informatie en het aanmeldformulier. Op deze website en op www.facebook.com/AmphiaZiekenhuis vindt u het verfilmde verhaal van Jack en twee andere lintjesdragers. Alle inzendingen worden beoordeeld door een professionele en betrokken jury. Op 27 oktober vindt de uitreiking van de lintjes plaats.

Recente artikelen