Agis en Ronald McDonald Kinderfonds gaan samenwerken

Array

Zorgverzekeraar Agis en Ronald McDonald Kinderfonds gaan samenwerken. Woensdag 3 oktober ondertekenden Olivier Gerrits, directeur commercie bij Agis en Marc van den Tweel, directeur van het Ronald McDonald Kinderfonds, een samenwerkingsovereenkomst voor de komende drie jaar. (foto Karin v.v. Kar)

Olivier Gerrits, directeur commercie van Agis: “Het Ronald McDonald Kinderfonds zorgt ervoor dat zieke kinderen en hun ouders dichtbij elkaar kunnen zijn. En juist die helpende hand in de zorg is waar Agis voor staat. Daarom willen wij ons graag de komende jaren inzetten voor het Ronald McDonald Kinderfonds.”

Marc van den Tweel, directeur van het Ronald McDonald Kinderfonds: “Met deze samenwerking geeft Agis concreet invulling aan haar rol als hulpvaardige zorgverzekeraar. Om de continuïteit van de Ronald McDonald Huizen te garanderen zijn we afhankelijk van donateurs. We zijn dan ook erg blij dat Agis ons gaat ondersteunen bij de werving van donateurs.”

Over het Ronald McDonald Kinderfonds
Het Ronald McDonald Kinderfonds zorgt er al bijna 30 jaar voor dat zieke kinderen en hun ouders dichtbij elkaar kunnen zijn. Zij bieden vijftien logeerhuizen bij ziekenhuizen (Ronald McDonald Huizen), acht huiskamers in de ziekenhuizen (Ronald McDonald Huiskamers), vier vakantieverblijven voor gezinnen met een gehandicapt kind  (o.a. Ronald McDonald Kindervallei en Ronald McDonald Hoeve) en een uniek sportcentrum voor gehandicapte kinderen (Ronald McDonald Centre). Door sponsoring van bedrijven en particulieren en de inzet van circa 1600 vrijwilligers is de eigen bijdrage voor deze voorzieningen gering.

Over Agis
De wereld van de zorg en zorgverzekeringen kent de laatste jaren heel veel veranderingen. We moeten met z’n allen steeds meer zorgkeuzes maken. Agis is ervan overtuigd dat een helpende hand in deze ingewikkelde wereld op z’n plek is. Goede zorg begint volgens Agis dan ook met goed luisteren naar je klanten. Zodat je precies weet waar behoefte aan is en hulp kunt bieden wanneer het nodig is. Agis beseft zich dat zorg verder gaat dan medicijnen, doktoren en cijfertjes. Het gaat om mensen. Om jij en ik. En daarom is het geven om mensen voor Agis het belangrijkste vertrekpunt als het gaat om goed zorgen voor je klanten. Zorg heeft alles te maken met willen helpen. Vanuit het hart en vanuit het hoofd. Daarom helpt Agis je met zorg.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen