Vinden van patientenverenigingen makkelijk gemaakt

Array

Bent u op zoek naar een reuma- of bechterewpatientenvereniging bij u in de buurt? Sinds kort kan dit heel gemakkelijk op de site van het Reumafonds. Een handige kaart van Nederland geeft een overzicht van de patientenverenigingen.

RPV op Google Maps
De nieuwe dienst op onze website is gemaakt met Google Maps. U kunt met + en Рin- of uitzoomen om het zoeken gemakkelijk te maken. U ziet ̩̩n vlaggetje per patientenvereniging. Op elk vlaggetje kunt u klikken. Dan verschijnen de contactgegevens van de vereniging.

Beweegactiviteiten
De beweegactiviteiten die bij het Reumafonds bekend zijn, staan ook vermeld op het adreskaartje van de vereniging die u heeft aangeklikt. Als u vervolgens doorklikt kunt u zien welk soort beweegactiviteiten de vereniging organiseert.

Wilt u zich opgeven als lid of voor een activiteit? Neem dan contact op met de reumapatientenvereniging van uw keuze.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen