Digitale kaartenactie voor een rookvrij Nederland

Array

De Hartstichting is een van de organisaties aangesloten bij de Alliantie Nederland Rookvrij! ‘Op die manier maken wij ons hard voor een samenleving waarin niemand meer (over)lijdt aan de gevolgen van tabaksgebruik. Daarom zetten wij ons in voor een rookvrije horeca. ‘
Door de versoepeling van het rookverbod voor de kleine cafes is de rookoverlast in de horeca namelijk flink toegenomen; ook in grotere horecagelegenheden.

Omdat het veel te stil is over dit onderwerp heeft Clean Air Nederland (belangenvereniging voor een rookvrije leefomgeving) het initiatief genomen om de rookvrije horeca weer op de politieke agenda te plaatsen. Daarom is zij een digitale kaartenactie gestart. Alle reacties worden gebundeld en aangeboden aan de politiek in Den Haag. De Hartstichting ondersteunt deze actie.

Steun ook deze actie

Bron: Hartstichting

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen