Werkconferentie Jeugdzorg: Pak het samen op

Array

Werkconferentie op 9 november:
In de aanloop naar de Week van de Jeugdzorg vindt de werkconferentie `Pak ’t samen op’ plaats. De provincie Gelderland organiseert de conferentie samen met de Gelderse regio’s op vrijdagmiddag 9 november in de DRU Cultuurfabriek in Ulft. De transitie en de samenwerking met de Gelderse regio’s staan centraal.

Een werkhandschoen is het beeldmerk van de werkconferentie Pak ’t samen op; bron provincie GelderlandGemeenten krijgen vanaf 2015 de verantwoordelijkheid voor alle jeugdzorg. Er zijn tot die tijd nog veel vragen en onderwerpen die aandacht vragen. Organisaties met zorg voor jeugd en de verschillende gemeenten kunnen op dit moment veel van elkaar leren. Door middel van workshops komen tijdens de conferentie actuele thema’s aan bod en kunnen de genodigden kennis en ideeen uitwisselen.

Voor wie? Bestuurders van gemeenten en van organisaties met zorg voor jeugd zijn uitgenodigd om deel te nemen aan de werkconferentie.

Meer informatie Ga voor meer informatie over de workshops en het programma naar: www.weekvandejeugdzorggelderland.nl.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen