Ditzo populairste zorgverzekeraar op Independer.nl

Array

De meest populaire zorgverzekeraar op Independer.nl in de periode 9 november 2011 t/m 1 oktober 2012 is Ditzo. Ruim 22.000 verzekerden sloten een zorgverzekering bij Ditzo af via Independer.nl. De nummers 2 en 3 zijn Avéro Achmea en OHRA. Alleen OHRA stond ook in 2011 in de top 3 van meest populaire zorgverzekeraars bij Independer.nl. Eerste was toen Delta Lloyd, gevolgd door OHRA en Salland.

Ditzo betrad eind 2007 de verzekeringsmarkt met autoverzekeringen en heeft haar assortiment langzaam uitgebreid. Sinds vorig jaar biedt Ditzo ook zorgverzekeringen aan.

Inez Teunissen van Ditzo: ‘We zijn erg blij met het winnen van deze Independer award. De award is voor ons de bevestiging dat we goed naar de consument hebben geluisterd en de wensen van de klant hebben weten te vertalen in een goede en betaalbare zorgverzekering.’

Bob Guns:  ‘Ditzo heeft bij de ontwikkeling van producten en dienstverlening goed gekeken naar de wensen van bezoekers op Independer.nl. Door met deze wensen rekening te houden en deze te combineren met een scherpe premiestelling is Ditzo direct in het eerste jaar de meest populaire zorgverzekeraar geworden op Independer.nl.’

 

Independer.nl

Independer.nl is in 1999 met als missie de financiële wereld transparanter te maken. Independer.nl is begonnen als vergelijkingssite maar is inmiddels uitgegroeid tot de grootste online financieel adviseur van Nederland. Op een heldere manier vergelijkt Independer.nl verzekeringen, hypotheken en andere financiële producten op prijs, kwaliteit en voorwaarden. Twee belangrijke productvergelijkingen zijn bijvoorbeeld autoverzekering en zorgverzekering vergelijken. Consumenten kunnen na het maken van een vergelijking zelf kiezen welk product ze willen afsluiten. Voor klanten die rechtstreeks via Independer.nl een verzekering afsluiten, ontvangt Independer.nl vergoeding.

Lees al het laatste nieuws over Independer.nl op het Independer.nl Weblog of ga naar Independer.nl.

Recente artikelen