Verzorgenden Online biedt inspiratie

Array

Ben jij verzorgende, helpende of zorghulp? En wil je meer plezier en invloed in je werk? Dan biedt Verzorgenden Online je inspiratie. Meld je aan en ontvang vanaf 1 november  zesmaal  een Inspiratiemai en iedere twee weken een nieuwe inspiratiemail. Raak geinspireerd door de tips, ervaringen van andere verzorgenden. Om zo met nog meer plezier te werken. Meld je nu aan voor de inspiratiemailing !

Het thema van de 1e Inspiratiemail is ‘Je hebt invloed’. Elke dag heb je als verzorgende invloed op de gang van zaken op je werk. Bijvoorbeeld als je een vraag beantwoordt of  een vraag stelt. Maar ook als je je mening geeft, een probleem oplost of een voorstel doet heb je invloed. Zelfs als je je mond houdt, heb je invloed. Lees alvast meer hierover op Verzorgenden Online.

www.verzorgendenonline.nl
Op Verzorgenden Online vind je praktische informatie rondom actuele thema’s, downloads, praktijkervaringen, handige werkvormen en nieuws over het vak van verzorging. Daar kun je ervaringen uitwisselen, ideeen opdoen en je mening geven. Zo kun je werken aan nog betere zorg en krijg je meer plezier in je werk.

De Inspiratiemails komen uit het project ‘De verzorgende als invloedrijke professional’ van V&VN.

Bron: Nieuwsbank

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen