Gratis themabijeenkomst over Parkinson

0
259

Woensdag 14 november organiseert TWB, Thuiszorg met Aandacht een themabijeenkomst over Parkinson met als thema ‘beweging’. Tijdens deze bijeenkomst kunnen parkinsonpatienten en mantelzorgers kennis maken met activiteiten die hen  ondanks hun ziekte helpen actief te blijven.

Voor mensen met de ziekte van Parkinson is het van groot belang geestelijk en lichamelijk actief te blijven. Er zijn in de regio verschillende mogelijkheden om hierbij advies en begeleiding te krijgen.

Een parkinsonverpleegkundige geeft deze avond informatie en praktische tips over het leven met Parkinson. De aanwezigen maken kennis met de Dagbegeleiding van TWB. Er is een presentatie van een wandelclub voor parkinsonpatienten. Ook  presenteert het NSWAC activiteiten die zij organiseren voor mensen met de ziekte van Parkinson.

Praktische informatie
De bijeenkomst over Parkinson start om 19.00 uur en vindt plaats aan de Belder 2-4, 4704 RK in Roosendaal. Iedereen die de bijeenkomst bij wilt wonen kan zich aanmelden via tel: 088 – 560 2000 of kijk op www.twb.nl/Thuiszorg-met-Aandacht/Parkinson/