Time-out cardiologen Ruwaard van Putten Ziekenhuis

Array

De Raad van Bestuur van het Ruwaard van Putten Ziekenhuis in Spijkenisse en de vier cardiologen van de maatschap Cardiologie hebben vandaag in goed en gezamenlijk overleg besloten tot een time-out van zes weken.

Dat betekent dat de vier cardiologen van de maatschap de komende zes weken niet werkzaam zijn in het Ruwaard van Putten Ziekenhuis. Deze periode zal door de cardiologen worden gebruikt om 51 dossiers van patienten met een cardiologische diagnose die in 2010 overleden in het ziekenhuis door te nemen. Het ziekenhuis heeft alle medewerking aan dit onderzoek toegezegd.

De afspraken tussen de Raad van Bestuur en de maatschap Cardiologie volgen op de tijdelijke sluiting van de polikliniek Cardiologie van het Ruwaard van Putten Ziekenhuis, afgelopen dinsdag 20 november, en de tijdelijke sluiting van de verpleegafdeling Cardiologie van het Ruwaard van Putten Ziekenhuis vorige week.

Het Ruwaard van Putten Ziekenhuis streeft ernaar de verpleegafdeling Cardiologie en de polikliniek Cardiologie zo spoedig mogelijk te heropenen onder regie van het Maasstad Ziekenhuis.

De continuïteit van de zorg voor cardiologiepatienten van het Ruwaard van Putten Ziekenhuis wordt gewaarborgd in nauwe samenwerking met ziekenhuizen in de regio.

Alle andere verpleegafdelingen en poliklinieken in het Ruwaard van Putten Ziekenhuis zijn gewoon geopend.

Patienten en familieleden kunnen met vragen contact opnemen met telefoonnummer: 0181 – 658645. Op de website van het ziekenhuis staan de antwoorden op de meestgestelde vragen: www.rpz.nl

Bron: Ruwaard van Putten Ziekenhuis in Spijkenisse

 

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen