Gastvrije zorg

Array

Hoe heeft u geïnvesteerd in gastvrijheid? En waarom eigenlijk? Heeft u inzicht in het resultaat van deze investering?
Gastvrijheid is een onderwerp dat hoog op de agenda staat bij veel organisaties in de zorg. Er wordt geïnvesteerd op verschillende gebieden om de gastvrijheid te verhogen. Opvallend is echter dat de resultaten van deze investering vrijwel nooit in kaart worden gebracht. Vakmedianet is in samenwerking met HTC Advies en Van Hal Adviespraktijk het project “ROI in de Gastvrije Zorg” gestart. “ROI in de Gastvrije Zorg” streeft ernaar om een duidelijk beeld te geven van de investeringen in gastvrijheid en de resultaten hiervan.

Op donderdag 14 maart a.s. tijdens ZorgTotaal 2013 vindt een strategiecafé plaats waarin de resultaten van de eerste onderzoeksronde met u op interactieve wijze worden gedeeld. gastvrijTijdens het strategiecafé gaan wij in kleinere groepen uiteen om de resultaten van het onderzoek te bespreken en hierover met elkaar te discussiëren.
Graag nodigen wij u uit om mee te doen aan het onderzoek. Klik hier om de enquête te starten en u wordt vanzelf door de vragen geleid!
Als u wenst deel te nemen aan het strategiecafé, ontvangen wij graag een aanmelding op dit email-adres. U ontvangt dan zo snel mogelijk meer informatie. Deelname is gratis.
Leendert van Wezel
Marketing manager Vakmedianet.nl

Recente artikelen