Verbindingsgang tussen Instituut Verbeeten en JBZ

Array

JBZ-GZG-2-300x225Er komt een verbindingsgang tussen het Jeroen Bosch Ziekenhuis en de vestiging van Instituut Verbeeten op het ziekenhuisterrein. Klinische patiënten hoeven straks niet langer voor een radiotherapeutische behandeling per ambulance vervoerd te worden van het ziekenhuis naar het radiotherapeutisch instituut. Bij de bouw van beide locaties was al rekening gehouden met de bouw van een verbindingsgang, die bijdraagt aan de steeds hechter wordende samenwerking op het gebied van oncologie.

Voor de realisatie van de verbindingsgang is een projectorganisatie opgezet, waarin beide partijen deelnemen. De exploitatiekosten van de verbindingsgang worden gedeeld door beide partijen. Op dit moment wordt de aanbesteding voorbereid. Het plan is eind april met de werkzaamheden te beginnen. Op 1 oktober moet de gang in gebruik kunnen worden genomen.
Bron: JBZ

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen