Afvallen met De Levensstijl Methode

Array

afvallen6 weken gratis online begeleiding voor iedereen die gezond wil afvallen met De Levensstijl Methode
Steuntje in de rug op weg naar een slank en gezond leven
In deze tijd van het jaar gaan veel mensen weer aan de crashdiëten om nog voor de zomer slank te zijn. Doe dat vooral niet! Diëten zijn ronduit slecht voor je gezondheid. Pas geleidelijk je levensstijl aan, waardoor je lichaam een natuurlijke balans vindt en afvallen vanzelf gaat. Om dat zo makkelijk mogelijk te maken biedt voedingsdeskundige en lifestylecoach Asja Tsachigova 6 weken gratis online begeleiding via een online besloten Facebook-community, voor iedereen die af wil vallen volgens de gezonde Levensstijl Methode.

Voedselcombinaties
De Levensstijl Methode is een wetenschappelijk onderbouwde methode, die uitgaat van voedselcombinaties die het verschil maken. Door ingrediënten op de juiste manier te combineren herstelt je spijsvertering en stofwisseling, en is je lichaam zelf in staat om overgewicht en gezondheidskwaaltjes te bestrijden. Structureel!

Steuntje in de rug
Als je je levensstijl, je eetgewoontes en je eetgedrag wil veranderen omdat je wil afvallen of je gezondheid wil verbeteren, zijn de eerste weken altijd het moeilijkst. Soms mis je wat steun of een stok achter de deur om een goede start te maken en door de eerste weken heen te komen. Daarom biedt Asja nu gratis online begeleiding aan om die eerste periode zo makkelijk mogelijk te maken.

Persoonlijk contact
Het doel van deze gratis online-begeleiding is dat je door de eerste, vaak moeilijkste fase, heen komt zonder in verleiding te komen om ervan af te wijken of te stoppen. Tijdens het volgen van het programma krijg je een flinke ondersteuning. Je kunt ervaringen, moeilijke momenten en inspiratie delen met je mede-programma-volgers. Samen werken aan hetzelfde doel, afvallen of je gezondheid en conditie verbeteren, is motiverend, leuk en effectief. Daarnaast krijg je alle support van Asja zelf. Je kunt gedurende zes weken al je vragen stellen en krijgt altijd binnen een dag antwoord. Om het programma goed te kunnen volgen, moet je wel in bezit zijn van het boek Het 12 weken programma van Asja.

12 weken programma
In haar boek ‘Het 12 Weken Programma’ leidt Asja je met overzichtelijke weekprogramma’s door De Levensstijl Methode heen. Met complete weekmenu’s en tips voor ontspanning en beweging is het een heel praktisch boek en wordt De Levensstijl Methode zonder al te veel moeite een automatisme. Je levensstijl dus! In combinatie met de persoonlijke begeleiding van Asja moet het iedereen lukken om nog voor de zomer slank en superfit te zijn!

De gratis online begeleiding loopt van 22 april t/m 2 juni, het contact verloopt via een besloten groep op Facebook. Aanmelden kan via de website van Asja: www.delevensstijl.nl

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen