De Maag Lever Darm Stichting: altijd op zoek!

Array

De jaarlijkse, landelijke collecteweek van de Maag Lever Darm Stichting (MLDS) gaat binnenkort van start. In de week van 24 juni tot en met 29 juni 2013 gaan duizenden vrijwilligers langs de deuren om te collecteren voor de strijd tegen darmkanker. Wij hebben uw hulp hierbij hard nodig!

Darmkanker
Dit jaar wordt geld opgehaald voor darmkanker. Jaarlijks krijgen meer dan 13.000 patiënten en hun naasten te maken met darmkanker. Darmkanker is de tweede kankersoort waar jaarlijks 5.000 Nederlanders, zo’n 13 personen per dag, aan overlijden. Wanneer darmkanker in een vroeg stadium wordt opgespoord, is deze ernstige ziekte goed te behandelen en bestaat er een kans op genezing. Met de collecte halen we geld op waarmee wetenschappelijk onderzoek naar darmkanker kan worden gedaan. Daarnaast willen we mensen bewust maken van de alarmsignalen van darmkanker zodat het aantal sterfgevallen zal afnemen.
maag-darm-lever
Collecte
Helaas komen we nog niet overal aan de deur. Daarom zijn er ook dit jaar weer nieuwe collectanten nodig. Kunt u een paar uurtjes missen? Collecteer mee in de collecteweek! Neem contact op met de MLDS, afdeling Collecte op telefoonnummer 033-7523500 of stuur een e-mail naar [email protected]

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen