Revalidatie Friesland heeft toekomstplan 2013 tot 2017 samen met patiënt opgesteld

Array

Een kijkje in de toekomst
Revalidatie Friesland heeft het toekomstplan voor de jaren 2013 tot 2017 samengesteld op een manier die bij de revalidatiebehandeling past. Zoals een behandelplan samen met de patiënt wordt opgesteld, zo is er voor gekozen om het toekomstplan ook samen met anderen op te stellen.

In dit toekomstplan geven patiënten, medewerkers en klanten een kijkje in hún toekomst en daarmee in die van Revalidatie Friesland.SS98_004_0548_09AR

Doorkijkje
Het toekomstplan is letterlijk en figuurlijk een doorkijkje met de blik op een zinvolle toekomst. Onderscheidend zijn op het gebied van kennis, behandeling en bejegening. Daar staat Revalidatie Friesland voor. Maar wat betekent dit?

Door de ogen van patiënten, medewerkers en klanten wordt gekeken naar de plannen voor de komende jaren.

 

Laat zien wat je kunt
In het plan is te lezen welke uitdagingen Revalidatie Friesland aangaat en hoe daar invulling aan wordt gegeven. Eén van de doelen is de zichtbaarheid vergroten. De zichtbaarheid van de patiënten en daarmee de integratie van mensen met een beperking.  Maar ook als expertisecentrum wil Revalidatie Friesland gezien en gevonden worden. Dit alles vanuit het thema: laat zien wat je kunt.

Revalidatie Friesland wil zorgen voor net dát beetje meer.  Daardoor kunnen patiënten hun eigen mogelijkheden weer vinden en de kansen die de maatschappij hen biedt, weer grijpen.

 

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen