LeoPink en Zwiers Regulatory Consultancy werken samen

0
217

LeoPink en Zwiers Regulatory Consultancy gaan een strategische samenwerking aan. Door de trainingsmogelijkheden van het ene en de registratie adviezen van het andere bedrijf te combineren, kunnen beide hun klanten in de farma optimaal bedienen.

Voor LeoPink, dat e-learning cursussen aanbiedt, is de formele samenwerking met de professionals in het vak van geneesmiddelen registratie “de bezegeling van een goed opgebouwde relatie, die onze cliënten ten goede komt”, aldus Fardad Gharebaghi.  De e-learning cursussen van LeoPink voorzien in de behoefte aan een geïntegreerde en omvangrijke bron van regulatoire informatie. “De samenwerking zorgt ervoor dat we onze klanten sneller en effectiever kunnen adviseren,” zegt Alex Zwiers dus op zijn beurt.

zwiers leopinkLeoPink biedt technologie gedreven leermogelijkheden op gebied van registratie en compliance in de farmaceutische sector.

Zwiers Regulatory Consultancy voorziet farmaceutische bedrijven van registratieadvies en  -documenten.  Deze zijn nodig om toestemming te krijgen om geneesmiddelen op de markt te brengen en te houden.