Medisch Centrum de Veluwe levert één van de eerste in Nederland gediplomeerde verpleegkundig endoscopisten

Array

trots prijsMedisch Centrum de Veluwe (MCV) feliciteert Marlies Wissink met het behalen van het landelijke diploma verpleegkundig endoscopist.

Vorig jaar oktober  is deze opleiding voor het eerst gestart via de Sint Antonius Academie te Nieuwegein.  Tezamen met vijf andere verpleegkundige  volgde zij hier het theoretische gedeelte. Binnen MCV heeft zij haar praktische vaardigheden geleerd onder begeleiding van de medisch directeur.  Zij is de eerste verpleegkundige endoscopist die in een zelfstandig behandelcentrum deze titel heeft behaald en deze functie ook uitoefent.

Dubbel trots zijn wij dan ook met deze prestatie. De zorg innoveert. Steeds meer wordt er gewerkt met verpleegkundig specialisten. Met de op handen zijnde colonscreening is dit een zeer welkome uitbreiding die er voor zorgt dat de wachttijd voor de reguliere patiënt niet oploopt. Korte wachttijden is en blijft een speerpunt van MCV.

Naast de bekende snelle complete zorg, een open blik, deskundige en betrokken professionals, goede fysieke en digitale bereikbaarheid, dat is waar MCV voor staat.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen