Nog negen dagen aanmelden voor de Mooi Mens Verkiezing 2013

Array

Stichting IZZ op zoek naar mooie mensen met bijzondere initiatieven
De aanmeldingsfase voor de Mooi Mens Verkiezing 2013 is in volle gang en heeft sneller dan ooit meer dan 200 aanmeldingen binnen gekregen. Cliënten, collega’s, vrienden en familie kunnen tot en met 24 september a.s. mooie mensen aanmelden via www.izz.nl/mooimens. Op deze site zijn ook filmpjes met verhalen van mooie mensen terug te vinden. Eerdere Mooi Mens Verkiezing- winnaressen Mariëlle de Ruijter (2012), Corine den Hollander (2011) en Carla Bergsma (2010) leggen in hun filmpjes uit wat de verkiezing ze heeft gebracht, collega’s Lianne Tammenga en Joke de Haan vertellen waarom zij ‘hun’ mooi mens hebben opgegeven voor de verkiezing en directeur Sietze Kijlstra belicht wat het een zorginstelling brengt om een mooi mens in dienst te hebben. Algemeen Directeur Dominique Vijverberg van Stichting IZZ legt in zijn filmpje uit waarom Stichting IZZ de Mooi Mens Verkiezing organiseert.

wie-wordt-mooi-mensDominique Vijverberg: “Iedereen krijgt vroeg of laat met de professionele zorg te maken. Het is dus in ieders belang dat mooie projecten van mooie mensen de aandacht krijgen die ze verdienen. Daarom verheugt het ons dat de aanmeldingen voor de IZZ Mooi Mens Verkiezing 2013 sneller verloopt dan ooit tevoren. En dat er zoveel goede initiatieven bij zitten is nog belangrijker!”

Procedure
Tot en met 24 september is het voor cliënten, collega’s, vrienden en familie mogelijk om Mooie Mensen aan te melden op www.izz.nl/mooimens. Daarna zal de vakjury uit alle aanmeldingen de genomineerden selecteren. De nominaties worden bekendgemaakt op 9 oktober. Vervolgens kan heel Nederland op de genomineerden stemmen tot en met 5 november. Op 6 november reikt Anita Witzier in Studio 21 te Hilversum tijdens de finaleavond een publieksprijs en een vakjuryprijs uit. De publieksprijs gaat naar de zorgmedewerker die de meeste stemmen heeft gekregen op de website en likes via Facebook. De vakjury kijkt naar de impact van het initiatief of project van de Mooi Mens voor de zorg in Nederland. De winnaar van de vakjuryprijs krijgt de officiële titel Mooi Mens 2013. Facebook speelt dit jaar een grotere rol, het reilen en zeilen van de Mooi Mens Verkiezing 2013 kan gevolgd worden op www.facebook.nl/izzcampagne.

Over Stichting IZZ
Stichting IZZ is in 1977 opgericht door werkgevers en werknemers in de zorg. Het doel is zorgmedewerkers een op de specifieke gezondheidsrisico’s van het werken in de zorg afgestemde zorgverzekering te bieden en een bijdrage te leveren aan de gezondheid en duurzame inzetbaarheid van zorgmedewerkers. Stichting IZZ is opdrachtgever voor de IZZ Zorgverzekering; een zorgverzekering zonder winstoogmerk die is opgenomen in de belangrijkste zorg-cao’s. Het bestuur van Stichting IZZ bestaat uit vertegenwoordigers van aangesloten werkgevers- en werknemersorganisaties in de zorg. Aangesloten werkgeversorganisaties zijn NVZ, GGZ Nederland, VGN, Jeugdzorg Nederland en ActiZ. Aangesloten werknemersorganisaties zijn Abvakabo FNV, CNV Publieke Zaak, NU’91 en FBZ.

Bron: IZZ

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen