Kinderen van KinderHaven blij met speelgoed van Stichting DaDa

Array

Een pallet vol speelgoed is er deze week afgeleverd bij KinderHaven, de speciale kinderpolikliniek voor kinderen van het Havenziekenhuis. Het ging om een schenking van de Stichting DaDa, die mogelijk werd dankzij een financiële bijdrage van Kotug International B.V.

Het Havenziekenhuis is enorm blij met de cadeaus. André van Duivenbode, voorzitter van Stichting DaDa, overhandigde een deel van het speelgoed tijdens het Drakenboot Festival in het Kralingse Bos aan Kirsten Noordam van KinderHaven. Het Havenziekenhuis was als goede doel verbonden aan het festival.  foto_2Kirsten: ‘Het speelgoed houdt de kinderen lekker bezig als zij tussen de verschillende onderzoeken door even moeten wachten. KinderHaven is al helemaal ingericht in havensferen, compleet met vuurtoren, speelcontainers en visnetten. Het speelgoed van DaDa is een aanvulling die bij de kinderen erg goed in de smaak valt.’

Stichting DaDa geeft extra aandacht aan kinderen in zorginstellingen. Ziekenhuizen zien hun budget vaak helemaal opgaan aan de hoognodige zorg, zij kunnen de ‘leuke dingen’ niet bekostigen. Het Havenziekenhuis wil haar patiënten goede zorg mét persoonlijke aandacht bieden. Het speelgoed van DaDa en Kotug levert daar een mooie bijdrage aan. Het Havenziekenhuis heeft al eerder speelgoed van DaDa ontvangen. Met de nieuwe voorraad kunnen de kinderen van KinderHaven weer flink vooruit. De moeder van Lexx, die deze week bij de poli op bezoek is geweest is in ieder geval enthousiast. Via Facebook laat zij weten ‘Lexx is helemaal in zijn sas met de mooie knuffelbeer! Bedankt stichting DaDa!’

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen